  | | | | | | | | | | pisk mel og lidt af mælken i en gryde til en jævning. Piske resten af mælken i og olien. Stil gryden på komfuret ved en middel varme, og pisk til det koger. Skru ned for varmen og pisk i små 2 minutter. Tilsæt salt, peber og paprika. Sluk for pladen og lad gryden afkøle i nogle minutter. Pisk æggeblommerne i, en ad gangen. Brun kødet sammen med løg og champignon. Skær tomaterne i tern og tilsæt dem. Tilsæt majs og ærter når fyldet er kogt godt sammen. Fordel fyldet på bunden af et smurt ildfast fad. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i æggemassen. Gratindejen hældes hen over grønsagerne. Bag gratinen i ovnen ved 175 grader i 50 minutter.
Tilbehør: tomatsalat og flutes
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 1 dl. | hvedemel | | 3 dl. | skummetmælk | | ¼ dl. | raps olie | | 4 | æg delt i blommer og hvider | | ½ tsk. | groft salt | | 4 kn.spids | peber | | ½ tsk. | paprika | | 2 | hakkede zittauerløg | | 300 g. | hakket magert oksekød max. 8% | | 6 | tomater | | 250 g. | champignoner i skiver | | 1 | grøn peberfrugt i små tern | | 2 dl. | majs | | 2 dl. | ærter | | | salt |
| | | | | |
|