  | | | | | | | | Kog kartoflerne.
Kom imens det hakkede kalkunkød i en skål. Svits løgene på en pande til de er gyldne. Kom dem ned i skålen til kødet. Pisk æggene sammen i en skål til de er lyse og skummende, og hæld dem ned kødblandingen. Tilsæt persille, salt og peber. Bland det godt sammen. Form farsen til bøffer, og steg dem i olie ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side.
Riv gulerødderne og bland dem med rosiner og appelsinjuice.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 450 g. | hakket kalkunkød | 1 spsk. | olivenolie | 1 | hakket zittauerløg | 2 | æg | ½ dl. | hakket persille, frisk | | salt | | friskkværnet peber | 1000 g. | kartofler | 8 | gulerødder | 1 dl. | rosiner | 2 spsk. | appelsinsaft |
| | | | |
|