  | | | | | | | | Lun vandet og rør gæren ud. Tilsæt olie, grahamsmel og salt og ælt hvedemelet i lidt efter lidt, til dejen er smidig. Tildæk dejen med et viskestykke og lad den hæve et lunt sted i ca. 40 minutter. Kom tomater, løg, hvidløg og krydderier i en gryde. Kog det godt igennem i ca. 20 minutter og smag til med salt Tænd ovnen på 200 grader. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Tilsæt resten af melet. Del dejen i 3 klumper pr. pers. og rul hver klump ud til en rund plade. Læg dem på et stykke bagepapir. Kom tomatsauce på hver halvdel af dejklumperne. Fordel herefter skinke, persille, og ost. Luk dem så de bliver til en halvmåne. Tryk kanten med en gaffel og pensl med vand. Bag dem i ovnen i ca.15 minutter.
Tilbehør: Frisk pasta
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 25 g. | gær | 2 ½ dl. | vand | 1 spsk. | raps olie | 1 tsk. | groft salt | 2 dl. | grahamsmel | 5 dl. | hvedemel | 400 g. | hakkede tomater | 1 | grofthakkedt zittauerløg | 1 fed | knust hvidløg | 1 tsk. | salt | ½ tsk. | sukker | 1 tsk. | oregano | 1 tsk. | basilikum, tørret | 1 | i tern rød peberfrugt | 175 g. | skinke i tern | 1 dl. | hakket persille, frisk | 75 g. | revet ost 30+ | 200 g. | pasta, frisk |
| | | | |
|