| | | | | | | | Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Læg tunen i en glasskål og hæld marinaden over. Lad det trække i køleskabet i en time. Steg tunen på en forvarmet pande og tilsæt marinaden og 2 spsk. vand, lad det simre. Damp tunen i 8 minutter ved at dække pande til. Stegetiden afhænger af hvor stor fisken er, hold derfor øje med dem. Tilsæt mere vand hvis det bliver nødvendigt.
Tilbehør : Vilde ris og revet gulerødder stegt på panden
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | tunbøffer | 2 spsk. | olivenolie | 4 fed | knust hvidløg | | revet ingefær | 2 tsk. | revet citronskal | 1 | citron (saften) | 2 spsk. | stærk chilisauce | 4 dl. | vilde ris | 6 | gulerødder |
| | | | |
|