| | | | | | | | Kartoflerne koges og moses med mælk. Pisk æggehviderne stive. Vend æggehviderne sammen med muskatnød i de mosede kartofler. Smag til med salt og peber. Gulerødder, løg, squash renses, skæres i tern og svitses sammen med de hakkede hvidløg i olien. Tomat, vand, timian og linser tilsættes, og det hele koger ved svag varme i 10 min. Smag til med salt og peber. Linsesaucen hældes i et ildfast fad og kartoffelmosen fordeles over saucen. Drys osten hen over og bag retten i 25 min ved 200°. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | skrællede kartofler | 2 dl. | letmælk | 2 | æggehvider | | revet muskatnød | 2 spsk. | olie | 2 | gulerødder | 1 | lille squash | 1 | zittauerløg | 2 fed | hvidløg | 3 | tomater | 1 ½ dl. | vand | | timian | 100 g. | tørrede røde linser | | salt | | friskkværnet peber | 50 g. | ost 10+ |
| | | | |
|