| | | | | | | | Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kød, hvedemel, karry og salt i en plastpose, luk posen og ryst godt. Steg kødet i olien ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt champignon, peberfrugt og løg, steges i yderligere 3 min. Tilsæt bambusskud, ananas i tern, ananassaft, eddike, sukker, chilisauce og evt. chili. Lad retten simre ved svag varme i 10 min. Smag til med salt og peber.
Tilbered nudlerne efter anvisningen på posen og server dem til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | skinkesmåkød i strimler | 3 spsk. | hvedemel | 1 tsk. | karry | 3 spsk. | olie | 250 g. | champignoner | 1 | grøn peberfrugt | 1 | rød peberfrugt | 2 | zittauerløg | 1 ds. | bambusskud | 1 ds. | ananas | ½ dl. | eddike | 2 tsk. | sukker | ½ dl. | sød chilisauce | | salt | | friskkværnet peber | | chilipeber efter smag | 200 g. | nudler |
| | | | |
|