  | | | | | | | | | | Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kød, hvedemel, karry og salt i en plastpose, luk posen og ryst godt. Steg kødet i olien ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt champignon, peberfrugt og løg, steges i yderligere 3 min. Tilsæt bambusskud, ananas i tern, ananassaft, eddike, sukker, chilisauce og evt. chili. Lad retten simre ved svag varme i 10 min. Smag til med salt og peber.
Tilbered nudlerne efter anvisningen på posen og server dem til.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | skinkesmåkød i strimler | | 3 spsk. | hvedemel | | 1 tsk. | karry | | 3 spsk. | olie | | 250 g. | champignoner | | 1 | grøn peberfrugt | | 1 | rød peberfrugt | | 2 | zittauerløg | | 1 ds. | bambusskud | | 1 ds. | ananas | | ½ dl. | eddike | | 2 tsk. | sukker | | ½ dl. | sød chilisauce | | | salt | | | friskkværnet peber | | | chilipeber efter smag | | 200 g. | nudler |
| | | | | |
|