| | | | | | | | Skær chilien igennem og rens for kernerne og snit den meget fint. Varm olien i en gryde og svits det fintrevet citronskal og chili. Tilsæt grønsagsbouillonen, citronsaft og sukker. Lad retten koge ved svag varme i 5 min. Jævn retten med majsstivelse udrørt i vand. Kog det godt igennem og tilsæt fintsnittet porre. Smag til med salt og peber. Steg skinkeschnitzlerne i olien 3 min. på hver side. Læg skinkeschnitzlerne i saucen. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Server retten straks.
Tilbehør: Frisk pasta | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | skinkeschnitzler af inderlår | 1 spsk. | olie | | salt | | friskkværnet peber | 1 | citron | 1 | frisk chilipeber | ½ spsk. | olivenolie | 3 dl. | grønsagsbouillon | 2 tsk. | sukker | 2 tsk. | majsstivelse | 4 | porrer | 200 g. | pasta, frisk |
| | | | |
|