| | | | | | | | Rens og tør fiskene. Gnid dem med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Hvidløg, oregano, basilikum og det halve løg fordeles over dem. Bland olie og citronsaft sammen og hæld det over. Dæk fadet til og stil det i køleskabet i en time. Bag fiskene i ovnen ved 200 grader i 40 minutter. Læg kartoflerne i bunden af et ovnfast fad, fordel resten af løgene over. Drys med salt og peber og knust hvidløg, hæld tomatsaften ved og dæk hele fadet med tomatskiver. Sæt fadet med et folielåg i ovnen ved 200 grader i en time. Tilsæt fetaosten og giv retten ti minutter mere under grill. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | rødspætte | 2 | hakket zittauerløg | 1 fed | hvidløg | 2 tsk. | oregano | 2 tsk. | hakket basilikum, frisk | 1 | citron | 5 spsk. | olivenolie | 600 g. | kartofler i tern | 4 | store tomater i skiver | 1 dl. | tomatjuice | 100 g. | feta ; fedtfattig | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|