  | | | | | | | | Varm olien op i en stor gryde. Svits løgene til de er gyldne, må ikke brænde på. Tilsæt tomatpuré, paprika og chili. Svits det i et minut. Kom resten af ingredienser i, og lad det småkoge i cirka 20 minutter til kartoflerne er møre. Blend suppen til den har en passende konsistens. Pynt med purløg
Tilbehør: Groft brød | | | | |
 | | | | | | | | Ristet bacon tern står godt til suppen | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1000 g. | skrællede bage kartofler i tern | 2 | porrer i skiver | 1 | zittauerløg i tern | 2 dl. | tomatpure | 1 | hekket rød chilli | 1 ½ l. | hønsebouillon | 2 tsk. | paprika | 2 spsk. | olie | | salt | | friskkværnet peber | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|