  | | | | | | | | Hak hvidløg, ingefær og chili (Brug evt. persillehakkeren) blandes med salt og Soya. Skær kyllingen i ca. 2 - 3 mm. tynde skiver, rens tiger rejerne og mariner det i blandingen af hvidløg ingefær & Soya ca. ½ time. Rens og snit grøntsagerne, til lyn stegning. Steg dem på en meget varm tør pande, vent med at vende rundt til de har fået lidt sort farve. Tilsæt så lidt olie og vend rundt ca. 5 min. Tag dem af panden over i en skål. Kom kogende vand i en skål eller gryde og tilsæt æggenudlerne. Lad dem stå ca. 10 min., og del dem fra hinanden med 2 spisepinde. Hæld vandet fra. Steg kødet mørt i lidt olie i vok eller stor pande - tilsæt skinketern og rejer det sidste minut. Tag det af panden over i skålen med grøntsagerne. Kom lidt mere olie på panden og kom nudlerne her i. Vend rundt til de er blanke, steg ca 3 - 5 min. Tilsæt salt, sukker og tredjekrydderi sammen med kød, rejer og grøntsagerne og bland det hele godt sammen. Til sidst hældes sesamolien over retten, det giver retten en vidunderlig duft, og den helt rigtige smag. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 200 g. | æggenudler | 4 fed | hvidløg | 2 tsk. | revet ingefær | 4 | små grønne chili | 4 spsk. | musrump Soya | 1 tsk. | salt til marinade | 120 g. | kyllingebryst | 200 g. | skinke i tern | 12 | tiger rejer | 1 | gulerod skåret i 2 mm. skiver | ½ | rød peberfrugt | ½ | gul peberfrugt | ½ | grøn peberfrugt | 1 | zittauerløg ; Skåret i små både | 125 g. | champignoner | 60 g. | broccoli i buketter | 1 | porrer i 5 mm. skiver | 4 spsk. | østerssauce | 1 tsk. | groft salt | 1 tsk. | tredie krydderi | 1 tsk. | sukker | 2 spsk. | sesamolie | 5 spsk. | olie til stegning |
| | | | |
|