  | | | | | | | | Gæren udrøres i lunkent vand, Salt og olie tilsættes. Melet tilsættes og til sidst huskfibre. Røres med dejkroge på maskine. Dejen hæver i ca. 35 min. Formes til rund pizza og rulles tyndt med kagerulle. Puré smøres over og der drysse med oregano, revet os, hakket chilli, hakket hvidløg. Kødet svitses og lægges på, Pebre i strimler og kalkunbacon i små stykker lægges øverst. Bages ved 225 grader i forvarmet ovn i ca. 35 min. Bemærk, at osten ligger under fyldet - på ægte italiensk vis ! | | | | |
 | | | | | | | | Da hvidt brød (og især pizza) kan få blodsukkeret til at stige, kan man på apoteket købe en æske Huskfibre, som er frøskaller, som giver det hvide brød fibre | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hvedemel | 1 ½ dl. | huskfibre | 25 g. | gær | 2 tsk. | salt | 3 dl. | lunken vand | 1 spsk. | olivenolie | 1 ds. | tomatpasta | 250 g. | revet cheasy ´13% | 300 g. | hakket magert oksekød | 1 spsk. | oregano | 2 | rød chilli | 3 fed | hvidløg | 1 | grøn peberfrugt | 100 g. | kalkunbacon |
| | | | |
|