  | | | | | | | | Forvarn ovnen til 200 grader. Læg brødskiverne på en rist og lad den riste i ca. 15 min. til de er gyldne. Smør derefter brødskiverne med olivenolie på begge sider, og gnid med halverede hvidløg. Rist brødet endnu 15. min. Smelt samtidig smør og olie ved jævn varme og kom løg og salt i. Lad det snurre i ca. 20 min. eller til de begynder at blive brune. Bring okseboulionen i kog og hæld det over løgene. Lad suppen koge til løgene er møre. Smag til med salt og peber. Ved servering lægges brødskiverne i terrin eller suppetallerken og suppen hældes over. Pynt til sidst med reven ost. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 spsk. | olie | 1000 g. | zittauerløg i tynde skiver | 1 g. | salt | 2 l. | oksebouillon ell. hønsebouillon | 8 sk. | brød ca. 2 cm. | 2 tsk. | olivenolie | 1 fed | hvidløg | 50 g. | revet emmentaler |
| | | | |
|