  | | | | | | | | Start med at skrælle kartoflerne, og sæt dem til at koge, i vand tilsat lidt salt. Løget pilles og hakkes, derefter steges de klare i en gryde med den smeltede margarine. Når løget er klaret tilsættes kødet, og brunes under omrøring. Når kødet er helt brunet tilsættes tomatpure, vand, salt og peber, lad det nu koge 10 min. Lav en meljævning af mel og vand, og jævn millionbøffen af, til sidst tilsættes kulør, til den ønskede farve, og der smages til med salt og peber. Serveres med rødbeder. | | | | |
 | | | | | | | | Kan også serveres til spagetti. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hakket oksekød | 1 g. | zittauerløg | 2 spsk. | tomatpure | 1 dl. | vand | 20 g. | margarine | | kulør | | salt | | peber | 1 kg. | kartofler | | | 1 dl. | vand | 3 spsk. | mel |
| | | | |
|