  | | | | | | | | Varm olien i en wok, og brun kyllingestykkerne ved høj varme i ca. 5 min. Tag kødet af woken og læg det på en tallerken med køkkenrulle. Svits løg, peberfrugt, hvidløg og karry på wokken ved svag varme i ca 5 min. Tilsæt tomater, timian og citronsaft og lad det simre i ca. 10 min. Tilsæt kødet igen og lad det simre under låg i 35 min. eller til kødet er mørt.(når benene løsner sig ved at trække let i dem, er kødet mørt) Rosinerne tilsættes 5 min. før servering. Mandlerne drysses over lige før retten serveres. De vilde ris koges efter anvisningen på posen. Server groft brød til | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 spsk. | olivenolie | 1400 g. | kyllinger delt i bryststukker, over- og underlår | 1 | zittauerløg | 1 | renset og grofthakket rød peberfrugt | 1 fed | presset hvidløg | 1 spsk. | karry | 1 tsk. | citronsaft | 400 g. | hakkede tomater fra dåse | | tørret timian | | friskkværnet peber | 2 spsk. | rosiner | 40 g. | mandelflager | 4 dl. | vilde ris | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|