| | | | | | | | Tørsteg kødet i ca. 5 min. ved jævn varme. Rør rundt, så det ikke klumper. Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt og steg videre i ca 10 min. Tilsæt tomater, tomatsaft, vineddike, tomatpuré, ingefær og timian. Lad det simre under låg i yderligere 30 min. Tilsæt rosiner 5 min. før servering.
Kog pastaen efter anvisningen på posen og server flütes til. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | hakket zittauerløg | 1 | grofthakket rød peberfrugt | 2 fed | presset hvidløg | 2 tsk. | chili krydderi | 400 g. | hakkede tomater | 40 g. | rosiner | 2 spsk. | hvidvinseddike | 2 tsk. | tomatpure | ½ tsk. | stødt ingefær | ½ tsk. | tørret timian | 300 g. | pasta | 240 g. | flütes |
| | | | |
|